Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)Журнали та продовжувані видання (2)Реферативна база даних (12)Авторитетний файл імен осіб (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Мандзюк І$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
1.

Петегерич С. В. 
Оцінка змін токсикологічних властивостей штучних шкір при їх стабілізації композиційними матеріалами на основі відходів поліетилентерефталату [Електронний ресурс] / С. В. Петегерич, К. О. Присяжна, Т. В. Іванішина, І. А. Мандзюк // Вісник Хмельницького національного університету. Технічні науки. - 2014. - № 2. - С. 92-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchnu_tekh_2014_2_19
Попередній перегляд:   Завантажити - 344.66 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Слободяник А. Д. 
Практична реалізація проблеми перетворення енергії в спектроенергетичних перетворювачах [Електронний ресурс] / А. Д. Слободяник, Л. Г. Коваль, І. А. Мандзюк // Вимірювальна та обчислювальна техніка в технологічних процесах. - 2014. - № 1. - С. 139-145. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vott_2014_1_28
Попередній перегляд:   Завантажити - 463.49 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Мандзюк І. А. 
Перспективи використання тваринних жирів як "альтернативної сировини” при розробці змащувальних матеріалів. повідомлення 1 [Електронний ресурс] / І. А. Мандзюк, К. О. Присяжна // Вісник Хмельницького національного університету. Технічні науки. - 2014. - № 3. - С. 194-198. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchnu_tekh_2014_3_38
Попередній перегляд:   Завантажити - 385.43 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Сіренко Г. О. 
Метод та методолоґія дослідження деформаційних та пружних властивостей епоксидних композитів під час твердіння та термоударів [Електронний ресурс] / Г. О. Сіренко, М. І. Мартинюк, І. А. Мандзюк // Вісник Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Серія : Хімія. - 2016. - Вип. 20. - С. 97-112. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vpnu_chem_2016_20_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 837.748 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Мандзюк І. А. 
Новий клас основ мастильних матеріалів за вимогами "зеленої трибології” [Електронний ресурс] / І. А. Мандзюк, К. О. Присяжна // Проблеми трибології. - 2017. - № 1. - С. 119-124. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptl_2017_1_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.12 Mb    Зміст випуску     Цитування
6.

Матяс Д. С. 
Оптимізація рецептурного складу желейного мармеладу з пониженим вмістом цукру [Електронний ресурс] / Д. С. Матяс, Ю. В. Камбулова, А. М. Дорохович, І. В. Мандзюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2018. - Т. 24, № 4. - С. 221-232. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2018_24_4_25
Особливістю мармеладних виробів, як і всієї групи цукристих кондитерських виробів, є великий вміст цукру. Враховуючи сучасні вимоги науки про харчування, спрямування технологічних схем продукції на зниження вмісту цукру або створення виробів без нього є одним з пріоритетних напрямків галузі. Проаналізовано сучасний стан виробництва низькокалорійного мармеладу та доведено актуальність розроблення мармеладу желейного зі зниженою цукромісткістю та покращеною харчовою цінністю. Наведено дані оптимізації рецептурного складу желейного мармеладу з пониженим вмістом сахарози, глюкози, фруктози на агарових полісахаридах і пектинах. Рішення передбачають зменшення рецептурної кількості цукрів до меж, за якими забезпечується солодкий смак виробів; введення полідекстрози як інертного наповнювача для регулювання вмісту сухих речовин і структурно-механічних властивостей мармеладу в кількості, рівноцінній кількості цукру, що виключено із рецептури; внесення фруктово-овочевих пюре в кількості від 15 до 25 %, для забезпечення натурального насиченого кольору, приємного смаку та аромату готової продукції. Згідно з одержаними даними всі оптимальні співвідношення рецептурних компонентів для різновидів мармеладу нададуть змогу одержувати готову продукцію з міцністю, що не поступається виробам, виготовленим за традиційними рецептурами. При цьому енергетична цінність для всіх зразків у середньому зменшується на 25 %. Розроблені рецептури затверджені в установленому порядку галузевою Дегустаційною комісією, нові види мармеладу желейного були відзначені на дегустаційних конкурсах.
Попередній перегляд:   Завантажити - 391.769 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
7.

Сіренко Г. О. 
Вплив пластифікаторів на напружений стан епоксидних композитів [Електронний ресурс] / Г. О. Сіренко, М. І. Мартинюк, Л. М. Солтис, І. А. Мандзюк // Фізика і хімія твердого тіла. - 2016. - Т. 17, № 3. - С. 440-449. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/PhKhTT_2016_17_3_24
Наведено результати досліджень впливу пластифікаторів і наповнювачів на напружений стан епоксидних композитів під час твердіння та термоударів. Вивчено вплив пластифікаторів на основі трикризилфосфату, дибутилфталату, триетаноламіну, полінафтилметану, мінеральної та рицинової олив, моногліцидилових етерів оксидіарилметану, аддуктів на їх основі та поліетилеполіаміну і мідного комплексу цього аддукту та наповнювачів: кварцового піску, дисульфіду молібдену, бентоніту та слюди на деформацію та напружений стан епоксидної смоли. Мінімальні деформації і напружений стан мають епоксидні композити з пластифікаторами на основі моногліцидилових етерів оксидіарилметану, аддуктів на їх основі та поліетилеполіаміну і мідного комплексу цього аддукту та наповнювачів - дисульфіду молібдену та бентоніту.
Попередній перегляд:   Завантажити - 294.97 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
8.

Сіренко Г. О. 
Порівняльний аналіз визначення напруженого стану епоксидних компаундів гідростатичною усадкою та тензометричною деформацією [Електронний ресурс] / Г. О. Сіренко, М. І. Мартинюк, Л. М. Солтис, І. А. Мандзюк // Фізика і хімія твердого тіла. - 2016. - Т. 17, № 4. - С. 625-629. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/PhKhTT_2016_17_4_31
Здійснено порівняльний аналіз визначення напруженого стану епоксидних компаундів гідростатичною усадкою та тензометричною деформацією. Наведено результати коефіцієнта усадки залежно від обраної розрахункової формули.
Попередній перегляд:   Завантажити - 366.548 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
9.

Мандзюк І. А. 
Розрахунок людського потенціалу токсичності шляхом трансформації експериментальних даних досліджень на біотест-об’єктах [Електронний ресурс] / І. А. Мандзюк, Т. В. Іванішена, К. О. Присяжна, О. П. Мандзюк // Вісник Хмельницького національного університету. Технічні науки. - 2016. - № 2. - С. 224-229. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchnu_tekh_2016_2_42
Попередній перегляд:   Завантажити - 477.81 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Мандзюк І. А. 
Оптимізація складу мастильної композиції, розробленої на основі яловичого жиру з використанням технології рециклінгу поліетилентерефталату [Електронний ресурс] / І. А. Мандзюк, К. О. Присяжна // Вісник Хмельницького національного університету. Технічні науки. - 2019. - № 3. - С. 66-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchnu_tekh_2019_3_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 409.826 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського