Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Мандзюк І$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
|
1. |
Петегерич С. В. Оцінка змін токсикологічних властивостей штучних шкір при їх стабілізації композиційними матеріалами на основі відходів поліетилентерефталату [Електронний ресурс] / С. В. Петегерич, К. О. Присяжна, Т. В. Іванішина, І. А. Мандзюк // Вісник Хмельницького національного університету. Технічні науки. - 2014. - № 2. - С. 92-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchnu_tekh_2014_2_19
| 2. |
Слободяник А. Д. Практична реалізація проблеми перетворення енергії в спектроенергетичних перетворювачах [Електронний ресурс] / А. Д. Слободяник, Л. Г. Коваль, І. А. Мандзюк // Вимірювальна та обчислювальна техніка в технологічних процесах. - 2014. - № 1. - С. 139-145. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vott_2014_1_28
| 3. |
Мандзюк І. А. Перспективи використання тваринних жирів як "альтернативної сировини” при розробці змащувальних матеріалів. повідомлення 1 [Електронний ресурс] / І. А. Мандзюк, К. О. Присяжна // Вісник Хмельницького національного університету. Технічні науки. - 2014. - № 3. - С. 194-198. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchnu_tekh_2014_3_38
| 4. |
Сіренко Г. О. Метод та методолоґія дослідження деформаційних та пружних властивостей епоксидних композитів під час твердіння та термоударів [Електронний ресурс] / Г. О. Сіренко, М. І. Мартинюк, І. А. Мандзюк // Вісник Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Серія : Хімія. - 2016. - Вип. 20. - С. 97-112. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vpnu_chem_2016_20_14
| 5. |
Мандзюк І. А. Новий клас основ мастильних матеріалів за вимогами "зеленої трибології” [Електронний ресурс] / І. А. Мандзюк, К. О. Присяжна // Проблеми трибології. - 2017. - № 1. - С. 119-124. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptl_2017_1_18
| 6. |
Матяс Д. С. Оптимізація рецептурного складу желейного мармеладу з пониженим вмістом цукру [Електронний ресурс] / Д. С. Матяс, Ю. В. Камбулова, А. М. Дорохович, І. В. Мандзюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2018. - Т. 24, № 4. - С. 221-232. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2018_24_4_25 Особливістю мармеладних виробів, як і всієї групи цукристих кондитерських виробів, є великий вміст цукру. Враховуючи сучасні вимоги науки про харчування, спрямування технологічних схем продукції на зниження вмісту цукру або створення виробів без нього є одним з пріоритетних напрямків галузі. Проаналізовано сучасний стан виробництва низькокалорійного мармеладу та доведено актуальність розроблення мармеладу желейного зі зниженою цукромісткістю та покращеною харчовою цінністю. Наведено дані оптимізації рецептурного складу желейного мармеладу з пониженим вмістом сахарози, глюкози, фруктози на агарових полісахаридах і пектинах. Рішення передбачають зменшення рецептурної кількості цукрів до меж, за якими забезпечується солодкий смак виробів; введення полідекстрози як інертного наповнювача для регулювання вмісту сухих речовин і структурно-механічних властивостей мармеладу в кількості, рівноцінній кількості цукру, що виключено із рецептури; внесення фруктово-овочевих пюре в кількості від 15 до 25 %, для забезпечення натурального насиченого кольору, приємного смаку та аромату готової продукції. Згідно з одержаними даними всі оптимальні співвідношення рецептурних компонентів для різновидів мармеладу нададуть змогу одержувати готову продукцію з міцністю, що не поступається виробам, виготовленим за традиційними рецептурами. При цьому енергетична цінність для всіх зразків у середньому зменшується на 25 %. Розроблені рецептури затверджені в установленому порядку галузевою Дегустаційною комісією, нові види мармеладу желейного були відзначені на дегустаційних конкурсах.
| 7. |
Сіренко Г. О. Вплив пластифікаторів на напружений стан епоксидних композитів [Електронний ресурс] / Г. О. Сіренко, М. І. Мартинюк, Л. М. Солтис, І. А. Мандзюк // Фізика і хімія твердого тіла. - 2016. - Т. 17, № 3. - С. 440-449. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/PhKhTT_2016_17_3_24 Наведено результати досліджень впливу пластифікаторів і наповнювачів на напружений стан епоксидних композитів під час твердіння та термоударів. Вивчено вплив пластифікаторів на основі трикризилфосфату, дибутилфталату, триетаноламіну, полінафтилметану, мінеральної та рицинової олив, моногліцидилових етерів оксидіарилметану, аддуктів на їх основі та поліетилеполіаміну і мідного комплексу цього аддукту та наповнювачів: кварцового піску, дисульфіду молібдену, бентоніту та слюди на деформацію та напружений стан епоксидної смоли. Мінімальні деформації і напружений стан мають епоксидні композити з пластифікаторами на основі моногліцидилових етерів оксидіарилметану, аддуктів на їх основі та поліетилеполіаміну і мідного комплексу цього аддукту та наповнювачів - дисульфіду молібдену та бентоніту.
| 8. |
Сіренко Г. О. Порівняльний аналіз визначення напруженого стану епоксидних компаундів гідростатичною усадкою та тензометричною деформацією [Електронний ресурс] / Г. О. Сіренко, М. І. Мартинюк, Л. М. Солтис, І. А. Мандзюк // Фізика і хімія твердого тіла. - 2016. - Т. 17, № 4. - С. 625-629. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/PhKhTT_2016_17_4_31 Здійснено порівняльний аналіз визначення напруженого стану епоксидних компаундів гідростатичною усадкою та тензометричною деформацією. Наведено результати коефіцієнта усадки залежно від обраної розрахункової формули.
| 9. |
Мандзюк І. А. Розрахунок людського потенціалу токсичності шляхом трансформації експериментальних даних досліджень на біотест-об’єктах [Електронний ресурс] / І. А. Мандзюк, Т. В. Іванішена, К. О. Присяжна, О. П. Мандзюк // Вісник Хмельницького національного університету. Технічні науки. - 2016. - № 2. - С. 224-229. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchnu_tekh_2016_2_42
| 10. |
Мандзюк І. А. Оптимізація складу мастильної композиції, розробленої на основі яловичого жиру з використанням технології рециклінгу поліетилентерефталату [Електронний ресурс] / І. А. Мандзюк, К. О. Присяжна // Вісник Хмельницького національного університету. Технічні науки. - 2019. - № 3. - С. 66-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchnu_tekh_2019_3_13
|
|
|